Azivo Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgverleners

Azivo Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgaanbieders

Zoek op zorg
Zoek op naam

Zorgaanbieders bij u in de buurt

Vind snel en simpel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben gemaakt.

Voordelen van gecontracteerde zorg

Gecontracteerde zorgaanbieders hebben afspraken gemaakt met Azivo over de kwaliteit, wachttijd en prijs van de zorg. Lees meer

Waardering van anderen

Mensen vinden de waardering van anderen belangrijk bij hun keuze. Daarom toont de Zorgvinder patiëntervaringen waar mogelijk.

Azivo helpt u graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Daarom hebben we deze Zorgvinder voor u gemaakt. Hiermee vindt u eenvoudig en snel een zorgaanbieder bij u in de buurt. U ziet direct met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben gemaakt over het betalen van de rekening en de kwaliteit van de zorg. En komt u er zelf toch niet helemaal uit? Dan helpt de Azivo Zorgadviseur (070 440 25 80) u graag verder.

Met de Zorgvinder kunt u op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  1. Via het tabblad ‘Zoek op zorg’ kunt u zoeken op aandoening (zoals ‘rugpijn’), hulpmiddel (zoals ‘pruik’), behandeling (zoals ‘kijkoperatie’) of specialisme (zoals ‘dermatologie’).
  2. Via het tabblad ‘Zoek op naam’ kunt u zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteert u eerst het soort zorg (zoals ‘verloskunde’). 

Bij beide manieren vult u een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als u alle velden hebt ingevuld.

Op de Azivo Zorgvinder vermelden we alle door ons gecontracteerde zorgaanbieders en enkele niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Kunt u de aanbieder van uw keuze niet vinden in onze Zorgvinder? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgadvies op telefoonnummer (070) 440 25 80 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur). Een zorgadviseur kan u verder informeren.

Om de website van Azivo goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.