Home

Azivo is een moderne professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag. We hebben baanbrekend werk verricht om de gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk te maken.

Breed pakket voorzieningen

De organisatie kent drie onderdelen: de zorg, de apotheek en de zorgservice. Hierdoor kan Azivo een breed pakket voorzieningen bieden, dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Handhaven van het huidige niveau lijkt door de overheidsbezuinigingen in de gezondheidszorg niet meer vanzelfsprekend. Maar net als de afgelopen eeuw maakt Azivo zich sterk voor toegankelijkheid, bereikbaarheid en beheersbare kosten van de gezondheidszorg voor alle mensen.

Website voor zorgaanbieders

Deze website is bedoeld voor zorgaanbieders die samenwerken met Azivo. Hier vindt u informatie over de contractering, declareren, machtigingen, vergoedingen en contactgegevens. Maak aan de linkerzijde de keuze voor uw beroepsgroep of aan de bovenzijde voor meer informatie over ons beleid.

Om de website van Azivo goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.