Declaratie app is weer beschikbaar

De declaratie app is weer beschikbaar, het onderhoud is inmiddels helemaal klaar. U kunt dus weer eenvoudig en snel via de declaratie app uw declaraties bij Azivo indienen.

5 juni 2015

Zo werkt de declaratie app

U maakt met uw smartphone een foto van uw nota en declareert deze met één druk op de knop. U kunt de app gratis downloaden in de iTunes App Store en de Google Play Store.


Op uw persoonlijke Mijn Azivo-pagina ziet u bij 'mijn declaraties' welke declaraties u heeft ingediend met de declaratie-app.

Op de website van Azivo maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Azivo toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.