Denkt u straks mee in de Ledenraad?

Wie bij Azivo verzekerd is, is ook lid van de coöperatie Menzis. Aan het hoofd daarvan staat de Ledenraad, een groep mensen die samen een stem geven aan alle verzekerden binnen onze organisatie. In verband met de aflopende zittingstermijn van een aantal leden zoeken we nieuwe leden.

1 mei 2015

We zoeken nieuwe leden voor de zittingstermijn 2016 – 2020. De Ledenraad brengt de buitenwereld binnen bij Azivo. Daarom houdt de Ledenraad contact met de mensen die zij vertegenwoordigen, onze verzekerden. En zo is Azivo niet alleen van de leden, maar ook echt voor en door de leden.

Profiel kandidaten Ledenraad:

  • U bent verzekerd bij Azivo en op 1 januari 2016 bent u 18 jaar of ouder
  • U heeft een brede maatschappelijke interesse, specifiek in de gezondheidszorg met name in uw regio
  • U kunt algemene belangen onderscheiden van individuele belangen
  • U kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie en u kunt goed samenwerken
  • U beschikt over een relevant netwerk in uw omgeving

Aanmelden

Heeft u interesse om lid te worden van onze Ledenraad en voldoet u aan het profiel? Reageer via het aanmeldformulier op menzis.nl/ledenraad. U kunt tot en met 9 mei reageren. 

Op de website van Azivo worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Azivo toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.