Mijn Azivo

Veelgestelde vragen

Wat kan ik allemaal met Mijn Azivo?

Met Mijn Azivo kunt u eenvoudig en veilig uw eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen. Ook kunt u via Mijn Azivo uw zorgkosten inzien en declareren. Lees meer over Mijn Azivo. 

Is Mijn Azivo wel veilig?

Zeker! Bijvoorbeeld door het gebruik van DigiD. Met DigiD kunt u zelf kiezen voor een bepaald veiligheidsniveau. Ook op andere manieren werken we voortdurend aan de veiligheid van uw gegevens en onze systemen. Door het gebruik van DigiD volgt Azivo de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Waarom moet ik inloggen met DigiD?

Azivo vindt DigiD een veilige manier van inloggen. Veel andere zorgverzekeraars delen deze mening. De overheid heeft Azivo toestemming gegeven DigiD te gebruiken. Dat betekent dat DigiD niet alleen is voorbehouden aan de Belastingdienst en uw gemeente. Onze gegevens zijn echter niet gekoppeld aan de Belastingdienst of andere overheidsdiensten.

Ik heb geen DigiD. Kan ik nu wel inloggen in Mijn Azivo?

Nee, u kunt alleen inloggen met uw DigiD. U kunt een DigiD aanvragen via de website van DigiD: www.digid.nl

Is uw vraag nog niet beantwoord?

Bel met onze klantenservice

  • 088 222 4040

De Klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Menzis

Om de website van Azivo goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.